دستنشان: ظاهرا برکنار شدهام!
سرمربی مس پیام باشگاه را به معنی قطع همکاری دریافت کرده است.
دستنشان: ظاهرا برکنار شدهام!
سرمربی مس پیام باشگاه را به معنی قطع همکاری دریافت کرده است.
به گزارش کرمان ساکر، مدیرعامل باشگاه مس کرمان امروز اعلام کرد نادر دستنشان در بازی این هفته استراحت خواهد داشت و فرزاد حسینخانی به همراه دیگر نفرات کادرفنی، مس را مقابل نود ارومیه هدایت خواهند کرد.
در حالی که پرویز ابراهیمی این تصمیم را به منزله برکناری و قطع همکاری با دستنشان نمیداند اما سرمربی مس نظر دیگری دارد. دستنشان در خصوص اینکه به نظر میرسد استراحتش تا پایان فصل ادامه دار خواهد بود به کرمان ساکر گفت: از تصمیم باشگاه اطلاع دارم و ظاهرا برکنار شدهام و استراحت در یک بازی برای سرمربی بی معنی است. من منتظر تصمیم نهایی باشگاه مس هستم و امیدوارم تیم مس هم در ارومیه نتیجه بگیرد تا مشکل حل شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا مس با فرزاد حسینخانی میتواند در ارومیه موفق عمل کند، گفت: من هیچ نظری ندارم؛ باشگاه به من گفته استراحت کن و من هم این کار را میکنم و منتظر تصمیم بعدی میمانم.
نظرات