سرنوشت عجیب ۳ سرمربی پرسپولیس پس از رویارویی با مس!

سرنوشت عجیب ۳ سرمربی پرسپولیس پس از رویارویی با مس!

3 رویارویی اخیر پرسپولیس و مس رفسنجان در شرایطی به انجام رسیده که پس از هر کدام از این جدال‌ها، سرمربی سرخ‌پوشان جدا شده است!

به گزارش کرمان ساکر؛ قطار بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر به ایستگاه بیست‌وهشتم رسیده و قرار امشب (پنج‌شنبه) 4 دیدار با انجام برسد و 4 مسابقه هم فردا (جمعه) برگزار می‌شود. جالب آنکه احتمال تعیین‌تکلیف تیم‌های قهرمان و نایب‌قهرمان و دو تیم سقوط کرده به لیگ دسته اول در پایان هفته جاری وجود دارد! در این بین، یکی از 8 مسابقه هفته، مصاف مس رفسنجان و پرسپولیس است.

مسی‌ها در یک‌قدمی رسمی‌شدن بقای‌شان در لیگ برتر هستند و در سوی مقابل، سرخ‌پوشان پایتخت با حداقل امید و انگیزه برای کسب مقام نایب‌قهرمانی و رسیدن سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا تلاش می‌کنند. اتفاق جالب در 3 رویارویی اخیر دو تیم، اینکه سهم مس و پرسپولیس هر کدام یک برد بوده و یک جدال هم میان آن‌ها با نتیجه تساوی به پایان رسیده اما در این میان، بعد از هر کدام از جدال‌هایشان، سرمربی پرسپولیس به دلایل مختلف از مسئولیت خود کنار رفته است!

یحیی گل‌محمدی استعفا کرد، اوسمار ویرا قراردادش را تمدید نکرد و خوان کارلوس گاریدو هم برکنار شد. این سرنوشت سرمربیان پرسپولیس بعد از 3 دیدار اخیر با مس رفسنجان است؛ هر چند به نظر می‌رسد با توجه شرایط قراردادی اسماعیل کارتال، این‌بار شرایط متفاوت باشد و دور از ذهن است که کارتال حتی در صورت ناکامی مقابل مس رفسنجان هم از هدایت پرسپولیس کنار برود، البته شاید ثبت یک نتیجه غیرمنتظره معادلات را تغییر بدهد و روند تغییر سرمربی پرسپولیس بعد از دیدار با مس را حفظ کند!

نظرات

نظر دهید