مسی‌ها فردا به تهران می‌روند

مذاکره برای تمدید قرارداد در شروع تمرینات

مسی‌ها فردا به تهران می‌روند

در حالی که لیست تیم فوتبال مس هنوز جای خالی زیادی دارد اما تمرینات این تیم از فردا با سفر 14 بازیکن به تهران آغاز می‌شود.

به گزارش کرمان ساکر، با وجود محرومیت علی کفاشیان رییس هیات مدیره باشگاه مس کرمان اما هیچ توقفی در برنامه‌های تیم مس صورت نمی‌گیرد و مطابق آنچه که مدیرعامل باشگاه مس کرمان و سرمربی تیم مس هماهنگ کرده بودند، تمرینات تیم فوتبال مس برای فصل جدید قرار است از فردا در تهران آغاز شود.

نکته جالب این است که بر خلاف سال‌های گذشته استارت تمرینات مس در خارج از کرمان است و بر همین اساس 14 بازیکن به همراه احمد نخعی سرپرست تیم مس، مهدی نامجو کمک مجتبی حسینی، دو تدارکات و یک فیزیوتراپ فردا صبح به تهران سفر خواهند کرد که بلیت این سفر برای آن‌ها تهیه شده است.

14 بازیکنان مس در حالی به تهران سفر می‌کنند که هنوز تمدید قرارداد با برخی از آن‌ها انجام نشده و قرار است مذاکرات جدی‌تر برای تمدید قرارداد با حضور آن‌ها در تهران انجام شود.

فرهاد سالاری، وحید اسماعیل بیگی، حسین حیدری، بهرام رشید فرخی، علیرضا آرتا، حمید محمد رفیعی، امیر حسین صالحی منش، امیرحسین طاهری، حجت ده شیخ، محمد مهدی ذوالعلی، امیر حسین بنی اسدی، عرفان رشیدی، عباس زراعت کار و محمد خاکسار بازیکنانی هستند که برخی از آن‌ها با وجود امضا نکردن برگه تمدید قرارداد در اولین تمرین مس حاضر خواهند بود.

نظرات

نظر دهید

دسته بندی

پربازدید ترین ها