بازیکنان آرمان گهر گوش به فرمان شهبا

اردوی تهران و ادامه استحکام سازی

بازیکنان آرمان گهر گوش به فرمان شهبا

اردوی آرمان گهر سیرجان در تهران بر پا شده و قاسم شهبا قصد دارد با تلفیق تمرینات و بازی‌های دوستانه نهایت استفاده را برای آماده سازی تیمش انجام دهد.

به گزارش کرمان ساکر، با وجود صعود گل گهر به لیگ برتر اما جای سیرجان در لیگ یک خالی نیست و سال 98 به حدی برای گل گهر و آرمان گهر رویایی و خاطره انگیز بود که نگاه کشور به فوتبال سیرجان خیره‌تر از قبل شده است.

جالب این است که این روزها هر دو تیم در تهران حضور دارند و هر کدام برای موفقیت در فصل پیش رو برنامه‌های خود را پیاده می‌کنند. وینکو برای لیگ برتر و قاسم شهبا برای تداوم خودنمایی که از لیگ دسته سوم استارت خورده و فصل گذشته هم بی وقفه به لیگ یک رسید و حالا چالش مهمی در پیش روی شهبا برای بالا بردن اعتبار خود و تیمش است.

آرمان گهر تمریناتش را در سیرجان آغاز کرد و بعد از تمدید قرارداد و جذب چند بازیکن با سر و شکل بهتری راهی شهرکرد شد تا شلاق‌های سخت بدنسازی در یک منطقه خوش آب و هوا به تن بازیکنان آرمان گهر زده شود.

بعد از پایان اردوی 10 روزه، شهبا سه روز به تیمش استراحت داد و به محض خارج شدن خستگی اردوی شهرکرد، تیم تازه وارد لیگ یک به اردوی تهران رفت تا فاز دوم آماده سازی در پیش فصل را با انجام بازی‌های دوستانه پشت سر بگذارد.

شهبا تیمش را آماده نگه داشته تا در بازی‌های دوستانه بتواند بازیکنانش را به صورت جدی‌تر محک بزند و تا حدودی به ترکیب اصلی خود برای فصل پیش رو دست پیدا کند. آن‌ها امروز راهی ایفمارک شدند و تمرینات را بعد از پشت سر گذاشتن تست‌های پزشکی از سر گرفتند.

نظرات

نظر دهید

دسته بندی

پربازدید ترین ها